Viasat Ultra HD – ny sportskanal

Som medlem i vores forening kan I nu med en Bland Selv-pakke vælge om i vil se sport i 4K-kvalitet.

Viasat Ultra HD er ny kanal i Bland Selv, og sender kampe fra Superligaen, Premier League,Champions Leagues og fra Formel 1. Kanalen sender i ultra HD-kvalitet – en kvalitet, der er uovertruffen og giver en tv-oplevelse i særklasse. Viasat Ultra HD sender sportsindhold, som også vises på Viasats andre kanaler.

For at du kan få glæde af Viasat Ultra HD skal du have den nyeste YouSee Tv-boks (Humax 4000 tv-boks) eller et YouSee Kort. Desuden skal dit tv understøtte Ultra HD/4K.

Viasat Ultra HD kan ikke ses med YouSee Tv & Film-appen, men dens indhold kan ses på Viasats andre tv-kanaler og på den måde ses via appen. Det er ikke muligt at vælge Viasat Ultra HD som Ekstrakanal.

Hilsen din forening